MHS Logo

Om Oss

Få mer innsikt i Marine Hybrid Solutions, samt de enkeltpersonene og organisasjonene som er involvert

Marine Hybrid Solutions: Maritim innovasjon med industriledere

Marine Hybrid Solutions (MHS) er et selskap med fokus på maritim industri. Etablert i samarbeid med Anlegg og Marine Service (AMS), Baumüller Anlagen-Systemtechnik GbmH & Co.KG og Nogva Holding. MHS har som mål å bidra til den grønne overgangen i maritim sektor. Dette skal MHS oppnå ved å utvikle og levere integrerte, brukervennlige løsninger for energi, kraft, automasjon og data, som sikrer effektivitet, miljøvennlighet og sikkerhet. Bedriftens engasjement ligger i å tilby innovative løsninger som fremmer bærekraft i maritim sektor.

CEO Børge Nogva with representatives from Baumüller and Anlegg og Marine Service

Anlegg og Marine Service

AMS i Stavanger har etablert et solid renommé innen service og levering av dieselmotorer til maritime industrien, olje og gass, samt landbaserte installasjoner.

Baumüller Anlagen-Systemtechnik GbmH & Co.KG

BM er en tyskbasert gruppe med global rekkevidde innen elektrisk konverteringsteknologi, som betjener mange ulike segmenter.

CEO Børge Nogva

Børge Nogva har en bakgrunn med mer enn 30 års erfaring fra maritim virksomhet. Han har hatt flere ledende stillinger innen ledelse og salg i selskaper som Ulstein, Rolls-Royce Marine, General Electric og Høglund Marine Solutions. I løpet av disse årene har han opparbeidet seg bred kunnskap om skipsystemer, teknologier, produkter og tjenester, samt et omfattende nettverk innenfor maritim industrien.
Image of CEO Børge Nogva
nb_NONO