MHS Logo

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen er relevant for besøkende på Marine Hybrid Solutions’ nettside, marinehybridsolutions.no.

Vi ønsker å forklare hvordan vi samler, behandler, og beskytter informasjon om deg mens du bruker nettsiden vår. Med «nettsiden» eller «vår nettside» refererer vi til den spesifikke nettsiden til marinehybridsolutions.no.

Informasjonssamling

Vi samler inn data om din nettsidebruk, inkludert nettleserinnstillinger, IP-adresse, og hvilke undersider du besøker. Dersom du bruker kontaktskjemaer, lagres også navn, selskap og e-postadresse.

Bruk av informasjon

Dataen vi samler inn brukes til å forbedre brukeropplevelsen og funksjonaliteten på nettsiden, basert på dine bruksmønstre og interesser. Vårt mål er å gi deg en intuitiv og inspirerende opplevelse, samt å gjøre relevant informasjon lett tilgjengelig.

Behandling av personopplysning

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data automatisk. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler lenger ned på denne siden. Ved bruk av kontaktskjemaer lagres navn, selskap og e-postadresse.

Lagring av personlig informasjon

Informasjon om din bruk av nettsiden lagres i ulike informasjonskapsler. Dette sikrer en mer skreddersydd brukeropplevelse. Vi respekterer dine preferanser angående informasjonskapsler og gir deg muligheten til å administrere disse innstillingene.

Frivilling samtykke

Nettlesere er vanligvis satt til å akseptere informasjonskapsler, men du kan velge å avvise dem eller velge hvilke typer informasjonskapsler du tillater. Vær oppmerksom på at avvisning av informasjonskapsler kan påvirke visse funksjoner på nettsider som er avhengige av dem.

Informasjon om informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små datafiler plassert i nettleseren din for å forbedre din nettsideopplevelse. De inneholder ikke virus og kan ikke brukes til å identifisere deg personlig.

Vi bruker Google Analytics for å analysere bruksmønstre og trafikk på nettsiden. Den innsamlede dataen brukes til å forbedre brukeropplevelsen og innholdet på nettsiden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller ønsker å endre dine personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg med eventuelle bekymringer eller spørsmål du måtte ha.

nb_NONO