MHS Logo

Møt oss på karrieredag på Bakkenteigen

Bli med oss ved Universitetet i Sørøst-Norge den 17. februar 2024, under Karrieredagen, hvor vårt selskap vil ha en stand og ser frem til å engasjere seg med ingeniørstudentene. Kom og vær en del av vår diskusjon om teknologi i den maritime industrien. La oss utforske de spennende mulighetene som ligger ved skjæringspunktet mellom marinteknologi og elektroingeniørarbeid.

Technology students at career day standing in a large and light lobby

Jobbmulighet

Marine Hybrid Solutions kommer til Bakkenteigen med spennende jobbmuligheter i vårt oppstartsselskap rettet mot det maritime markedet. Vi skal designe fremtidens IT-arkitektur for å integrere systemer om bord på skip og koble skipene til land gjennom skybaserte løsninger. For å oppnå dette, søker vi etter ansatte som er svært motiverte og interessert i å være en del av denne reisen fra begynnelsen av. Nye metoder innenfor datateknologi, som AI og ML, vil være nødvendige for å effektivt nå det endelige målet: effektive og miljøvennlige skip som utnytter den enorme mengden data de genererer.

Videre Lesning

Students at Career Day at the University of South-Eastern Norway

Karrieredag

En inspirerende karrieredag den 17. februar på Bakkenteigen med Universitetet i Sørøst-Norge og VOLT Linjeforening!

Les Mer »
nb_NONO