MHS Logo

Sommerjobb med stor verdi

Vi ønsker velkommen til studentene Nea Kujala (Data Analyst) og Selma Femtehjell (Shipping Management).

Shipping-næringen går gjennom en spennende transformasjon, som krever ny teknologi og nye metoder. Disse må brukes til slutt-kundenes fordel. Vi ønsker å være med å finne løsninger som gir gode resultater for shipping ved å redusere utslipp og forbedre effektiviteten samt sikkerheten og brukervennligheten for mannskap ombord og personell på land.

Sommerstudentene Nea Kujala og Selma Femtehjell
Studentene Nea Kujala (venstre) Selma Femtehjell (høyre)

Recruitment and development

For å skape tjenester for rederier og verft må vi ha grundig kunnskap om hvilke krav og regler de står overfor. Denne sommeren skal våre dyktige sommerstudenter hjelpe oss med akkurat dette ved å utforske følgende spørsmål: Hvilke utfordringer står rederier og verft i Norge overfor nå og i tiden som kommer?

Vi ønsker velkommen til studentene Nea Kujala (Data Analyst) og Selma Femtehjell (Shipping Management). De skal lage en rapport som forklarer hva vi kan gjøre for å levere produkter og tjenester som hjelper skipsredere og operatører med å overholde gjeldende og kommende miljøregler og -lover. Selma og Nea skal forstå og beskrive de ulike partene og interessentene som krever informasjon, rapporter og tjenester.

Vi må også forstå mer om hvordan skipsredere og operatører kan optimalisere flåten sin for å møte stadig strengere krav. Nea og Selma vil derfor også undersøke hvordan man kan simulere skipsoperasjoner og forutsi fremtidig effektivitet og utslipp.

Vi ser frem til å ta bruk i kunnskapen fra Nea og Selma og gleder oss til å arbeide med dem i sommer!

Videre Lesning

Sommerstudentene Nea Kujala og Selma Femtehjell

Sommerjobb med stor verdi

For å skape tjenester for rederier og verft må vi ha grundig kunnskap om hvilke krav og regler de står overfor. Denne sommeren skal våre dyktige sommerstudenter hjelpe oss med akkurat dette.

Les Mer »
Thomas Scholz

Interview with Baumüller

Read our interview with Baumüller, a leader in electric automation and drive systems. With around 2,000 employees worldwide, they develop intelligent solutions for machine manufacturing and e-mobility, including maritime applications.

Les Mer »
Portrett av ansatte

Intervju med våre ansatte

Vi i Marine Hybrid Solutions (MHS) har gleden av å dele et intervju med våre ansatte. Hva motiverer dem? Hvordan opplever de arbeidshverdagen? Er MHS så fleksible og innovative som vi påstår å være?

Les Mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nb_NONO