MHS Logo

Inspirerende Karrieredag med Universitetet i Sørøst- Norge.

En inspirerende karrieredag den 17. februar på Bakkenteigen med Universitetet i Sørøst-Norge og VOLT Linjeforening!

Vi hadde gleden av å delta på en engasjerende karrieredag i samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge på Bakkenteigen. Arrangementet var en utforskning av spirende studenter og spennende samtaler innen marinteknologi. Vi ble inspirert og oppmuntret av engasjementet til studentene.

Studentenes entusiasme og sterke interesse for maritim industri var virkelig bemerkelsesverdig. Vi dykket inn i innsiktsfulle samtaler, utvekslet tanker om fremskritt og delte erfaringer fra deres studentarbeid. Å være vitne til en slik lidenskap styrket vårt engasjement for å fremme neste generasjon av talenter.

Students at Career Day at the University of South-Eastern Norway

Videre Lesning

nb_NONO