MHS Logo

Gledelig samarbeid med nytenkende Get Academy

Vi i Marine Hybrid Solutions har gleden av å samarbeide med IT-skolen Get Academy; en nytenkende skole som prioriterer studentenes behov og som gir næringslivet tilgang til flere IT-utviklere. 

Get Academy har en annen tilnærming til opplæring enn tradisjonelle skoler. På bakgrunn av dette ble en rekrutteringsprosess gjennom Get Academy et naturlig valg.

CEO Børge Nogva i Marine Hybrid Solutions poserer med salgs- og markedssjef Ida Midtgaard fra Get Academy
Ida Midtgaard fra GET Academy og Børge Nogva fra Marine Hybrid Solutions

Praksisplass hos oss i Marine Hybrid Solutions

I januar 2024 fikk vi i Marine Hybrid Solutions (MHS) mulighet til å samarbeide med Get Academy om praksisplass for programvareutvikleren Markus. Markus gikk et halvt år på GET Academy før han ble tilbudt praksisplass hos oss. Hver onsdag går han på skole og får opplæring av seniorutviklere hos GET Academy. De andre ukedagene er han en del av teamet vårt i MHS. 

Stor egeninteresse

Markus dykket raskt inn i de områdene vi ønsket å få oversikt over, han har et fundament av teknisk kompetanse som gir et utgangspunkt for videre læring. I tillegg har han en stor egeninteresse for det området vi trenger utvikling i. Vi er spent på utviklingen videre og hva Markus kan hjelpe oss med i tiden fremover.

Vi ønsker å tenke nytt

I tillegg til å sette våre kunder i sentrum i alle leveranser, er målene våre å bidra til bærekraftige og nytenkende løsninger. Nå som bedriften vokser er det vår oppgave å sørge for at bærekraft og innovasjon gjennomsyrer vår kultur og våre handlinger. GET Academy har en annen tilnærming til opplæring enn tradisjonelle skoler. På bakgrunn av dette ble en rekrutteringsprosess gjennom GET Academy et naturlig valg.

GET Academy

GET Academy er en non-profit organisasjon startet i 2016. De har som mål å finne de aller beste talentene for koding/programmering, helt uavhengig av bakgrunn og erfaring, og gi disse en utdanning som fører til jobb. De ønsker å vise en annen måte å drive skole på, med mål om å inspirere til endringer også i det offentlige skolesystemet på sikt.

Videre Lesning

Students at Career Day at the University of South-Eastern Norway

Karrieredag

En inspirerende karrieredag den 17. februar på Bakkenteigen med Universitetet i Sørøst-Norge og VOLT Linjeforening!

Les Mer »
nb_NONO